keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Miltä näyttää viikon vanha lakkaus?

Tänään esittelyssä lakkaus, josta tykkäsin kovasti! Yksinkertainen, mutta melko värikäs skittlette viihtyi kynsilläni peräti viikon. Kuvat muistin ottaa vasta viimeisenä päivänä, joten kynnet ovat hieman ränsistyneet. Pakko silti kehaista, että yllätyin pysyvyydestä! Kärkikuluma ja juurikasvu ovat aika hurjia ja muutamissa kynsissä lakka on lohkeillut, mutta silti.

Muutama sananen käytetyistä lakoista. Vaalea kermainen creme Color Clubin Poetic Hues ansaitsee kymmenen pistettä ja papukaijamerkin! Kaksi kerrosta riitti peittämään ja sävy sopi minulle varsin mukavasti. Kuvissa lakka näyttää hieman keltaisemmalta kuin todellisuudessa. Nimettömät ja peukalot lakkasin Essien nätillä shimmerpinkillä, joka levittyi todella helposti ja tasaisesti, mutta vaati kolme kerrosta siihen, että sain kynsien rajat piiloon. Keskisormissa on varsin laadukas viileä hieman lilaan taittava Cascade Cool, tämäkin cremeksi ihanan helppo, sillä kaksi kerrosta riitti. Päälle vielä Sally Hansenin suloinen pinkkivalkoglitter ja nimettömiin pari kirkasta Swarovskia ja valmista on. :)


Käytetyt:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Color Club Poetic Hues (vaalea creme)
- Essie Super Bossa Nova (pinkki shimmer)
- Essie Cascade Cool (vaaleampi pinkki creme)
- Sally Hansen Rosey Shooter (valkopinkki glitter)
- Sally Hansen Diamond Flash -pikakuivattaja



4 kommenttia:

  1. Onpas hyvin pysyneet lakkaukset :) Ja tosi nätit nämä on ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara! <3 Ihmeen hyvin kyllä pysynyt, ja onneksi niin. Tuolloin ei ollut aikaa uusia lakkauksia. :)

      Poista
  2. Aivan ihanat kynnet! <3
    Noi Essiet on ihanan värisiä :P Pitääköhän se hommata miullakin ensimmäiset Essiet? ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne! <3 Ne on kyllä molemmat ihastuttavan värisiä, eikä laadussakaan ole moittimista. :) Suosittelen lämpimästi, itselle Essie on tosi rakas merkki. :)

      Poista