keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Sokeria leimattuna

Käytän melko harvoin tekstuurilakkoja ja nyt halusin vaihtelun vuoksi testata kynsille IsaDoran pinkkiä tekstuuria Pink Crushia. Levitin kaksi helppoa ja nopeasti kuivuvaa kerrosta, kerrassaan ihana lakka. IsaDoran leveällä siveltimellä oli helppo saada siistiä jälkeä ja toisaalta olen huomannut, että tekstuurit tuntuvat levittyvän usein siistimmin ja helpommin kuin "tavalliset". Pitäisi käyttää näitä sokeri- ja hiekkalakkoja paljon useammin.

Koristeluiksi leimasin kukkia Konadin laatasta m25. Huomasin vasta jälkeenpäin, että kuvissakin näkyvään vasemman käden pikkurilliin sain leiman väärin päin. :D Leimat eivät muutenkaan onnistuneet kauhean hyvin, kun en oikein edelleenkään osaa leimata, varsinkaan karheapintaisen lakan päälle. Siitä huolimatta tykkäsin kynsistä kovasti. Pink Crush on kovin kaunis, eivätkä leimat eivät peittäneet sen kimallusta liikaa, joten nappiin meni. :)


Käytetyt tuotteet:
- Orly Calcium Shield -aluslakka
- IsaDora Pink Crush
- Konad m25-leimauslaatta
- Konad valkoinen leimauslakka


8 kommenttia:

  1. Todella kauniit niin värin kuin koristelujenkin puolesta <3

    VastaaPoista
  2. Ihanat kynnet <3
    Mie olen hurahtanut ihan täysin hiekkalakkoihin :) Ja jos niihin laittaa vielä päällyslakkaa niin ne näyttävät ihan uusilta ja eriltä lakalta :) (Olipa hassusti kirjoitettu :P)
    Kauniin värinen tää IsaDora!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanne!<3 En ihmettele yhtään, on ne vaan helppoja ja kivoja. :) Mä vain itse olen "vähän" jäljessä tästä tekstuurimuodista ja käytän hiekkalakkoja aika harvakseltaan. :D Joo tuo Pink Crush on kyllä herkku!

      Poista