torstai 18. heinäkuuta 2013

Ranskalaiset leot

Kaipasin viikonloppua silmällä pitäen kynsille jotain helppoa, mutta näyttävää. Leopardikuvio täytti molemmat ehdot, joten kaivoin akryylimaalit esille ja ryhdyin hommiin. Ranskiksen kärkiin valitsin Gina Tricotin Goldin, joka on tosi nätti kultainen lakka. Tuo lienee koostumukseltaan foil..? Joku viisaampi voi korjata, mikäli olen väärässä. :)

Kärkien kuivuttua ryhdyin tekemään leokuviota pienen dotting toolin avulla mustalla Oumaxin akryylimaalilla. Kynnet näyttivät omaan silmääni näteiltä jo pelkillä mustilla kuvioilla, joten en laittanut enää muun värisiä "pilkkuja" kuvioiden keskelle. Kynsien tyviin lisäsin strassit ja viimeistelin lakkauksen reilulla kerroksella pikakuivattajaa. Nuo ebayn muovistrassit ovat kyllä kurjia, kun top coat sumentaa ne rumasti. :( Täytyy laittaa Swarovski-timantit ostoslistalle.

Kuvia on tällä kertaa aika paljon, koska en osannut päättää, mitkä valitsen. Mun kameran käyttö on vasta harjoitteluvaiheessa ja tästä syystä yleensä iso osa kuvista epäonnistuu. Poikkeuksellisesti sain kuitenkin napattua monta onnistunutta otosta, joten tässä sitä nyt mennään. :) Mitäs tykkäätte kynsistä?



Käytetyt tuotteet:

- Orly Calcium Shield -aluslakka
- Essie Sugar Daddy
- Gina Tricot Gold
- Oumaxi musta akryylimaali
- muovistrassit
- Seche Vite -pikakuivattaja



Kissani Luna ja kissaeläinkuvioiset kynnet. ;)

8 kommenttia:

  1. Kauniit on... jos jotain lisää haluaa, pienet glitteripilkut sinne sisuksiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tällä kertaa halusin jättää sisukset tyhjäksi, mutta täytyy seuraavalla kerralla laittaa jotakin värilakkaa tai glitteriä. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos Sissi! :) Mä miellän leokuosin ainakin liikaa käytettynä vähän mauttomaksi, mutta kiva jos näistä ei tullut sellaisia viboja. =)

      Poista
  3. Nää on tosi hienot! Mullakin sattuu kaapista löytymään tuo gt:n gold, on kyllä harvinaisen kiva lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Masa! :) Jep, Gold on kyllä tosi nätti lakka, eikä laadussakaan ole moittimista!

      Poista